Testpagina

Een Onda Coolwaves ™ behandeling op jouw maat

Wanneer je voor Onda kiest, zit je aan tafel met één van onze onderstaande deskundige artsen. De Onda Coolwaves ™ behandelingen worden enkel uitgevoerd door medisch geschoold personeel. We bekijken samen hoe jij jezelf écht goed kan voelen. Niemand is hetzelfde en daarom geloven we in een persoonlijke aanpak op maat van jouw lichaam. Van de eerste consultatie en de uitvoering van de behandeling tot de opvolging en nazorg, we staan helemaal klaar voor jou!

Dus klaar om komaf te maken met love handles, slappe huid en cellulite, en om een nóg stralendere versie van jezelf te worden? Klik op één van de centra en ga door naar de betreffende website om jouw afspraak te maken of om meer info te vragen over figuurcorrectie. Algemene vragen kan je ook steeds stellen via het Onda contactformulier.

Heb je vragen of wil je graag contact met een arts?

Laat ons jouw vraag en gegevens achter en één van onze experts helpt jou graag verder of brengt je in contact met een behandelende arts.

 

Heb je vragen als arts of medisch professional? Neem een kijkje op onze professionele pagina om meer info te krijgen of vragen te stellen.

Onda wordt in de Benelux verdeeld door Lasermedico.

Je kan als arts bij ons terecht voor alle info en demo’s via

+32(0)54 50 40 05
info@lasermedico.be
www.lasermedico.be