Hoe werkt de figuurcorrectie van Onda

Vetcellen vernietigen, weefsel boosten en collageen vernieuwen!

De Onda behandeling vormt een doeltreffende oplossing voor lokale vetophoping, sinaasappelhuid, huidverslapping en algemene figuurcorrectie. De revolutionaire Coolwaves™ stuurt gericht golven naar de vetcellen in het lichaam. De Coolwaves™ hebben een andere frequentie dan traditioneel gebruikte golven. Deze frequentie wordt erg goed geabsorbeerd door vetcellen, eerder dan door watermoleculen. De twee buitenste huidlagen, die net veel watermoleculen bevatten, absorberen dus veel minder van deze golven. Daardoor gaat 80% van de energie van de Coolwaves™ rechtstreeks naar de vetcellen! Kortom, de Coolwaves™ zullen de kwetsbare huid grotendeels “overslaan” en hun energie zo optimaal mogelijk inzetten waar nodig.

 

Om de huid nog extra te beschermen en om de ervaring nog comfortabeler te maken, wordt de huid extra afgekoeld tijdens de behandeling. Zo worden alle mogelijke bijwerkingen voor de huid teniet gedaan.

 

Wanneer de Coolwaves™ de vetcellen bereiken wordt hun metabolisme versneld, waarna ze vernietigd en afgevoerd worden. Bindweefsels die zorgen voor cellulite krijgen een boost. Daarnaast hebben de golven ook effect op oude collageen vezels. De golven zorgen er voor een krimpeffect en stimuleren de aanmaak van nieuw collageen. Om de verschillende gewenste effecten van figuurcorrectie te verkrijgen worden er verschillende Onda tools gebruikt.

Onda Coolwaves Figuurcorrectie Body contouring

Klaar om een nóg stralendere versie
van jezelf te worden
?

De voordelen van Onda voor figuurcorrectie

Er bestaan verschillende technologieën om lichaamscontouren te behandelen. Het is belangrijk om dit op een veilige manier te laten uitvoeren mét gewenste resultaten. Ontdek de voordelen van een Onda Coolwaves™ behandeling ten opzichte van andere figuurcorrectie technieken en treatments zoals liposuctie. Weet dat positieve resultaten na een Onda behandeling ook gestimuleerd worden door een algemene gezonde levensstijl, zowel op vlak van voeding als beweging.

 

Om deze voordelen met zekerheid te kunnen bieden, worden de Onda behandelingen uitsluitend uitgevoerd in Onda centra door medisch geschoold personeel. Ontdek de centra en maak een afspraak!

Niet-chirurgisch

Niet-invasief

Comfortabel

Pijnloos

Veilig

Doeltreffend

Snel en langdurig effect

Geen bijwerkingen of neveneffecten

All-in-one oplossing voor vetophoping, cellulite en huidverslapping

Wat kan Onda doen voor jou?

Wat doet Onda?

Voor gelokaliseerd vet

Voor cellulite

Voor huidverstrakking

Een antwoord op al jouw vragen

Hoe verloopt de behandeling precies?

De arts zal de probleemzones samen met jou bekijken om vervolgens de instellingen van de apparatuur te bepalen. Er wordt paraffineolie op de te behandelen zone gesmeerd om vervolgens met de handstukken de zone(s) aan te pakken. Een zone behandelen neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Daarna wordt de huid gemasseerd. Achteraf is het aan te raden om veel water te drinken zodat de natuurlijke afvalstoffen uit jouw lichaam verdwijnen.

Hoelang duurt een behandeling?

De duur van de behandeling is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Een zone behandelen neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

Doet de behandeling pijn?

Nee, de behandeling is vrijwel pijnloos. Er kan een gevoel van lokale warmte optreden naarmate de behandeling vordert.

Is de behandeling gevaarlijk of zijn er neveneffecten?

Nee, de behandeling is absoluut niet gevaarlijk. Het apparaat kan enkel door medisch personeel gebruikt worden die hierin geschoold zijn. Een Onda behandeling zorgt niet voor neveneffecten. Na de behandeling kan de behandelde zone wat rood zijn, maar dit verdwijnt weer snel.

Waar kan ik een behandeling laten uitvoeren?

De Onda behandelingen worden uitsluitend door medisch personeel uitgevoerd in één van de Onda centra

Wat is de kostprijs van een behandeling?

De kostprijs van de behandeling is afhankelijk van het aantal te behandelen zones en het aantal behandelingen die nodig zijn voor het gewenste resultaat. De prijs wordt steeds in samenspraak met de arts vastgelegd. Een richtprijs voor een consultatie en behandeling is €300.

Is deze behandeling vergelijkbaar met het aanbod in schoonheidssalons?

Nee, de Onda behandeling is de enige ter wereld die gebruik maakt van de gepatenteerde Coolwaves™ technologie. De behandeling kan enkel uitgevoerd worden door medisch geschoold personeel die een Onda opleiding hebben genoten.