Voor wie en waarom

Is de Onda behandeling iets voor jou?

De Coolwaves™ behandeling is dé oplossing voor plaatselijk vet, sinaasappelhuid en huidverslapping, en dit zowel voor mannen en vrouwen. We zoeken samen, ongeacht jouw leeftijd, naar dé oplossing om op een snelle en pijnloze manier jouw lichaam in vorm te krijgen. De behandeling kan overal op het lichaam worden toegepast (bv. de armen, dijen, buik, rug, benen enz.) met uitzondering van het aangezicht.

Lees hieronder meer over de klachten waarvoor de behandeling een oplossing biedt of klik door naar onze pagina over de werking van Onda Coolwaves™ om te weten te komen hoe de behandeling effect heeft op jouw lichaam. Nog niet overtuigd? Bekijk enkele voor en na cases en ontdek de resultaten met eigen ogen!

Gelokaliseerd vet

Een actieve levensstijl en een evenwichtige voeding zijn dé voorwaarden om gezond en slank te blijven. Toch lijken sport en een gezond dieet op bepaalde lichaamsdelen helemaal geen vat te hebben. Zo is bijvoorbeeld vet op de onderbuik, aan de bh-bandjes, op de rug of op de knieën vaak lastig om kwijt te raken.

 

Ook wie gezond leeft kan dus last hebben van lokaal vet. Een traditionele liposuctie kan helpen, maar dit houdt een aantal gezondheidsrisico’s in en het kan een heel aantal bijwerkingen veroorzaken.

 

Een veiliger, niet-invasief alternatief is de Onda behandeling die werkt op basis van Coolwaves™. Deze zachtere maar efficiënte aanpak is ook geschikt voor plaatsen die moeilijk kunnen behandeld worden met een traditionele liposuctie zoals de bovenarmen, (boven)buik, love handles, knieën enz. Zo wordt je lichaam weer helemaal summerproof!

 

Op onze pagina over de werking van Onda Coolwaves™ leer je meer over hoe het elimineren van lokale vetophoping in zijn werk gaat.

Cellulite

Cellulite behoort tot één van de meest besproken schoonheidsproblemen. De meeste mensen vinden de bultjes en kuiltjes op bovenbenen, billen, buik of armen erg storend.

 

Heb jij er ook last van? Dan ben je één van de velen. Ongeveer 80% van alle volwassen vrouwen heeft een sinaasappelhuid, ook slanke en sportieve vrouwen. Bij mannen komt de aandoening minder voor, maar het kan zeker.

 

Cellulite heeft vooral te maken met de structuur van het onderhuidse weefsel. De typische sinaasappelhuid is het gevolg van een opeenstapeling van vetcellen, die ingekapseld raken in het bindweefsel. Een verminderde afvoer van afvalstoffen en vocht dragen verder bij tot het probleem. Hormonale veranderingen kunnen een belangrijke rol spelen.

 

Ook al beloven crèmes het probleem grondig aan te pakken, ze leiden meestal nauwelijks tot resultaat. De Onda Coolwaves™ behandeling pakt deze kwaal grondig aan zodat putjes en bultjes snel verdwijnen. Geen pijn, geen neveneffecten én resultaat!

 

Op onze pagina over de werking van Onda Coolwaves™ leer je meer over hoe het verminderen van appelsienhuid in zijn werk gaat.

Huidverslapping

Naarmate je huid veroudert, wordt ze ook minder strak. Dat is vaak het best merkbaar op het gezicht, de armen, buik en benen.

 

De oorzaak van huidverslapping ligt in de lederhuid, de laag die zich net onder de opperhuid bevindt. In die laag wordt collageen aangemaakt, de stof die de huid haar spankracht en soepelheid geeft. De afbraak van collageen, bijvoorbeeld door de zon of door een verminderde aanmaak als gevolg van leeftijd, zorgen ervoor dat de huid er minder strak uit gaat zien.

 

De Onda behandeling tegen huidverslapping zorgt voor het krimpen van het uitgerokken oudere collageen en stimuleert de vorming van nieuw collageen om de huid opnieuw strakker te maken. Zo heb je binnenkort weer het figuur en de huid waarmee jij jezelf stralend voelt!

 

Op onze pagina over de werking van Onda Coolwaves™ leer je meer over hoe het verstevigen van verslapte huid in zijn werk gaat.