Onda bodyshaping voor professionelen

Onda, professionele apparatuur voor bodyshaping

De Onda Coolwaves™ behandeling vormt een doeltreffende oplossing voor lokale vetophoping, cellulite, laxiteit van de huid en algemene figuurcorrectie. Op de dag van vandaag is het de meest revolutionaire technologie in bodyshaping. De technologie is snel, doeltreffend, veilig, pijnloos, comfortabel, niet-invasief en niet-chirurgisch.

Het Onda systeem is ontwikkeld voor gebruik door artsen zoals dermatologen, esthetische artsen en plastische chirurgen alsook medisch geschoold personeel zoals verpleegsters. Ontdek op deze pagina de voordelen voor u als professional.

NIEUW!!

Nu ook Onda Coolwaves voor verstrakking en remodelleren van het gelaat.

Onda Coolwaves bodyshaping

Coolwaves™, revolutionaire én doeltreffende bodyshaping

De Onda behandeling maakt gebruik van revolutionaire Coolwaves™ die gericht een elektromagnetisch veld van golven naar de vetcellen in het lichaam stuurt. De Coolwaves™ hebben een andere frequentie dan traditioneel gebruikte golven (0.1 – 40 MHz). Deze frequentie wordt erg goed geabsorbeerd door vetcellen, eerder dan door watermoleculen.

 

De twee buitenste huidlagen, die net veel watermoleculen bevatten, absorberen dus veel minder van deze golven. Daardoor gaat 80% van de energie van de Coolwaves™ rechtstreeks naar de vetcellen! De slechts 20% overblijvende energie gaat naar de dermis en de epidermis. Deze geproduceerde warmte wordt gecompenseerd door een koelsysteem. Kortom, de Coolwaves™ zullen de kwetsbare huid grotendeels “overslaan” en hun energie zo optimaal mogelijk inzetten waar nodig.

 

De Coolwaves™ hebben zowel effect bij lokaal vet, cellulite als bij laxiteit van de huid. Voor het verwijderen van vetcellen is diepe penetratie nodig. Nadat de golven de vetcellen bereikt hebben, worden de membranen vernietigd en het lysaat gedraineerd door de stimulatie van fysiologische metabolische processen. Om cellulite te behandelen wordt het connectieve septa tussen de vetcellen aangepakt. Wanneer het over laxiteit van de huid gaat, zullen de golven het verouderd collageen doen krimpen en productie van nieuw collageen stimuleren. Al deze verschillende bodyshaping behandelingen kunnen met één toestel uitgevoerd worden. Ontdek verder op deze pagina verschillende handstukken worden ingezet om dit mogelijk te maken.

Technische informatie en wetenschappelijke bibilotheek van de Onda Coolwaves™ behandeling

Intelligente handstukken voor veiligheid en efficiëntie

Het Onda toestel bevat 2 gepatenteerde handstukken, namelijk het “Deep” en het “Shallow” handstuk. Beide transporteren de Coolwaves ™ elk naar verschillende diepten, afhankelijk van het type behandeling en het te behandelen gebied. Want zoals hierboven beschreven vraagt de behandeling van opgehoopt vet bijvoorbeeld naar een andere aanpak dan voor cellulite. Met beide types handstukken kan er gericht en op een gecontroleerde manier energie verspreid worden en blijft aangrenzend weefsel gespaard.

 

De handstukken zijn voorzien van een ingebouwd koelingssysteem (5°C). Dit systeem neutraliseert de warmte die door de microgolven in de dermis wordt gegenereerd. Zo blijft deze tijdens de bodyshaping behandeling gespaard, waardoor het totale comfort van de patiënt wordt gewaarborgd en eventuele bijwerkingen en ontstekingen worden vermeden.

Onda Deka Coolwaves Bodyshaping Handstukken
Onda Deka Coolwaves Bodyshaping

Gebruiksvriendelijk en intuïtief

We willen u als arts zoveel mogelijk ontzorgen en optimale bodyshaping behandelingen met het Onda toestel stimuleren. Daarom werd er ingezet op enkele gebruiksvriendelijke en intelligente features. Zo komen de hierboven beschreven handstukken met een LED systeem dat u intuïtief leidt tijdens de behandeling. Via de grafische weergave in de interactieve software en door het invoeren van de graad van cellulitis of huidplooidikte word u begeleid naar het optimale protocol voor uw patiënt. Ook de software spreekt voor zich. Via de touchscreen worden er duidelijke meldingen gegeven wanneer er iets fout loopt. Daarbovenop is Onda een visueel aantrekkelijk, ergonomisch en compact toestel.

Uitgebreide informatie en studierapport van de   Coolwaves™ behandeling vindt u in onze brochure

Aesthetic Industry Award 2018

Omwille van de revolutionaire en doeltreffende technologie, viel Onda al verschillende keren in de prijzen. Zo werd Onda bekroond met de Aesthetic Industry Award in Las Vegas voor de Beste Nieuwe Technologie 2018. Tijdens de Aesthetic and Anti-Ageing Medicine World Conference in Monte Carlo, werd Onda geëerd als de beste niet-invasieve technologie voor bodyshaping.

Onda Deka Coolwaves Bodyshaping Aesthetic Winner

Andere Onda artsen aan het woord